Weert, Limburg
0495 585109

over rijschool philippe

Rij-instructeur

Philippe Verdonschot

Rij-instructeur
Mijn naam is Philippe Verdonschot en ik ben gecertificeerd rij-instructeur. Ik geef al 14 jaar rij-instructie, met veel plezier.

In de auto heerst een relaxte, vriendelijke sfeer en neem ik de tijd om je alles stap voor stap uit te leggen.

Over mijn manier van lesgeven

Het is tegenwoordig ontzettend druk op de Nederlandse wegen en dat brengt dan ook veel verschillende verkeerssituaties met zich mee. Daardoor is het erg belangrijk dat de leerling zo goed mogelijk getraind wordt, om een sterke basis te ontwikkelen.

Doordat ik snel leerling verschillen herken en mijn manier van lesgeven daar op afstem, kan ik de leerling heel zelfverzekerd maken voor wanneer hij of zij het over een tijdje alleen mag gaan doen. Ook leer ik je alle bijzondere verrichtingen tot in de puntjes zodat er een goede voertuigbeheersing ontwikkeld word.

Verder is het ook heel leerzaam om zo nu en dan buiten de omgeving van Weert te lessen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Eindhoven of Roermond. Dit doen we omdat als er in een vreemde omgeving gelest word, de leerlingen nog meer genoodzaakt zijn verkeersborden en situaties tijdig te gaan zien. Hierdoor zal de ontwikkeling van de kandidaat nog beter worden.

Ervaring opdoen kan je vanaf de dag dat jij je rijbewijs haalt.
Een sterke basis ontwikkelen doe je slechts 1 keer.

CATEGORIE:

B

AUTO waarin les wordt gegeven

Opel Astra 1.6cdti
Schakelauto